Followers

Aug 16, 2010

blog......

Lama x update blog ni....

busy sebab byk sgt keja group....

dah lah semua subject sem ni tough2 belaka....

boleh gila dibuatnya......

Tp apa pun dah masuk dah bulan pose....

bila masuk bln pose first thing yg akn kita ingat RAYA.

Ak lepas raya ni akn mula menuju ke Kl utk praktikal ....
sebulan di HUKM....

harap everything will be alright.....

akan kalu ak dpt on9 kat sana maybe ak akn update blog ni regular skit kot....

Menda tu pasal future.....

yang penting sekarang study ......

ujian byk assigment pun byk....

ak pun x tahu apa yg sikit.....

Tapi apa2 pun ak ucapkan selamat berpose and bila raya tu ingat lah org yg tersayang....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget