Followers

Jan 18, 2013

SELAMAT TAHUN BARU (MUHASABAH MODE)



Dah hampir setahun ak tinggal kan dunia penulisan blog ni (mcm novelis plak rasa..hahah).

Nak bt mcm mana dl mcm2 idea datang tak kira masa tp skrang idea tu dtg pada waktu2 yg xsesuai bt ak malas nak menaip menda kat laptop ni. .
..Sebenarnya mcm2 benda ak rasa nak tulis dlm blog ni tp xberani kot nak upload sebab mcm poyo pun ada..hahahaha (^ _ ^)

Dah masuk thn baru ni perkara lumrah yg dibt ialah pikir perkara yg lepas..(musabah diri lah katakan).

Bila ak fikirkan balik pasal blog ni, ak ingat balik tujuan sebenarnya ak bt blog utk jadikan tempat ak luahkan perasan ak je...

Realitinya bermcm2 benda yg ak tulis bg meluahkan isi hati yg terpendam (kalu simpan lg skit kot) tp ak yg  uploadkan cuma skit je.

Tp kadang2 ak sendiri pikir apa yg ak dpt dr menulis blog ni sebab mostly yg ak tulis ialah luahan hati ak yg ak x dpt berkongsi dgn org disekelling ak.

Tp  almost every time ak post something yg berkaitan perasan ak atau luahan ati. Ak  rasa tenang je bila dpt meluahkan walaupun x ada org baca pun menda ni.

Ak rasa mcm satu beben hilang dr perasan ak ni...sebab ak dah luahankan...

Sebab ak rasa perlu utk menjaga hati seseorg itu sebab itulah ak rasa ak lebih suka menulis... Lagipun ak xnak beban kan org laen dgn masalah ak..(masalah perasan je pun bkn perang dunia..hahahah)

Dan sebab terakhir ialah ak slalu pikir apa yg ak rasa kalu ak ditempat diorg and ak luahkan pada diorng dpn2...heheheh..

Apa2 pun selamat tahun baru 2013...Semoga thn ni memberi lebih rezeki dan rahmat ...amin...hheheh (blogging start again)

  P:S: Post menda ni dilewatkan oleh sebab2 tertentu...harap maaf..

Mar 23, 2012

THE MEMORIES WILL REMAINS...The end of one journey...

Berakhirnya lah sudah zaman diploma yg penuh dgn gelak ketawa,suka,duka, pahit,manis...
Semoga korang berjaya dlm hidup masing...
Jangan lupakan ak ye...FRIEND FOREVER...

Mar 19, 2012

silent sometime is the worst answer.....

bila dia berdiam...ttg segala menyebabkan ak serba salah utk terus maju or berhenti saje...maybe dye x nak persahabatan ini hancur...maybe it is better be friend..
Ps: ini ialah sambungan dr post sebelum ini...sorry guys this maybe the end between me and her...
There was an error in this gadget