Followers

Jul 10, 2010

Started......

Esok bermula lah kehidupan ak di sem 3....

Sekejap je rasa masa berlalu.....

Dah setahun rupanya ak duk kat UDM\Unisza ni.....

Dan esok bermula ak menjadi senior......

sebab ak duk kat rumah bkn hostel so x dpt nak ragging or knal2 junior dgn rapat....

Bila difikirkan kan balik permulaan ak kat sini pelik je rasa....

Masuk kat situ keluar pastu masuk sini.....

Org kata second chance jarang kita dpt tp bila dah dpt hargailah menda tu sebaik mungkin....

Maybe tu ak akn buat kot ......

selepas result 2 sem lepas amat mengecewakan.....

ak hrp sem ni akn dpt result yg boleh dibanggakan....

Apa2 pun Ku Berharap Sem ni lebih Berjaya dari sem lepas.....

Wish Me luck ......

WAR!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget