Followers

Mar 31, 2010

Pening kepala....

Minggu ni and minggu dpn lah mungkin jd minggu paling buzy and memening kepala ak....
Mcm2 ada yg ak kena buat .....
persembahan utk annual dinner utk senior....
conass/test pun byk...
presentation utk patient care yg mana tajuknya pun ak x tahu.....
presentation bi pun ada dah lah kena berlakon ....ak pulak berlakon jd perempuan...sedih2.....
pastu ada public speaking pulak......satu slide pun x buat agi....
presentation fiqh ibadat....nasib baik pasal puasa senang skit....
reheasel utk annual dinner byk lah pulak...
dah lah ak x tahu apa yg nak pakai malam anuual dinner tu .....
tema dah lah elengent and famous.....

nanti tak pasal2 ak pakai jean dgn baju melayu....gerenti famous punya....hahahaha..
apasal byk sgt benda ak kena buat dah lah dkat dgn final exam...
study pun x lagi.....anybody please help me!!!!!!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget