Followers

Mar 20, 2010

Second time....

Ni praktikal ak yg ke-2....ak praktikal kat kemaman je......department x-ray kat situ best ......semua juru x-ray adalah perempuan kecuali bos je lelaki....best gak praktikal kat situ cuma tempat duduk x best sikit...lampu kuning dan tilam je tempat tidur kita orng ....tp sekurang2 nya ada gak tempat tinggal....so syukur gak lah....
Dlm sebulan tu mcm kes kita org buat .....kdg gi jln2 dgn ppk dgn juru x-ray...masa minggu last tu kita org pergi main beach volleyball dgn kakitangan hospital kat monica bay(nama sebenar tempat tu ialah pantai mok nik) best gak....lama betul ak tak main volleyball sampai tangan pun dah kaku......sebenarnya ak nak update sekurang 2 kl sebulan blog ni tp kadang2 byk sgt keje nak buat study,facebook,ym.....jd blog ni terbiar aje....tu je lah setakat ni..ada masa ak post lg....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget