Followers

Apr 5, 2010

2 alam????

Hari ini dlm sejarah hidup ku...ak berlakon jadi perempuan dlm persembahan bi...siap pakai selendang agi...bila ak pikir2 balik rasa nak lawak lah pulak...
.tp pasal berlakon punya pasal ak buat janji jd dan dapat markah....
best siot ari ni dpt tgk semua geng2 ak berlakon,citer sedih ada,romantik ada, touching2 ada,feeling2 ada,tarian pun ada....
tp the best show of hari ni ialah persembahan dari kump 3 and 4.....
citer power ranger and romeo and juliet version semua citer 7 princess......S
iddiq and Ain ak tabik ah ko berdua....scena berlawan tu memang hebat mcm dari citer crow zero je......
Akem and Wani best ah korang menari....sampai Miss Alia pun kejut...hahahahaha

2 comments:

  1. romeo n juliet boleh trima lg, tp power rangers? tu yg tak tahan tu. Ha ha!

    ReplyDelete
  2. biasa ah tu ....ru....
    awok ak buat citer pelik2 je....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget