Followers

Sep 21, 2009

Selamat ari rayo

Lamo doh dok update blog ni pasal banyak sgt kerja kena buat.....pening kepala den (nogori style)... Banyak sangat menda ke study and baca english, bahasa mandarin, fizik (tak habis dengan gamma) ,pathology (banyak sangat penyakit kat dunia ni nak di hafal), SPA (apasal byk sgt cara nak ambik x-ray), akidah (kembali lah ke pi form 4 and 5) dan pengurusan pesakit (sejak bila ak ambik nursing). Ak sebenar nak ucapkan selamat ari raya je buat semua..... tp nak panjang kan sedikit jadi cerita ah pasal menda ak tgh buat sekarang.......tp raya ak tahun leni ak raya dah tak sebest raya-raya dulu (mungkin diri dah dewasa kot semangat tu tak dok dah dalam diri ni setakat malam raya and raya pertama je yg boleh ak ketegorikan sebagai meriah lah) . Sebab lain mungkin krn ak kena gi practical kat hospital lepas raya ni.....Mana-mana orang yang nak x-ray jumpa ah ak.........Selain itu ak nak memohon maaf dari hati yg tulus ikhlas? bagi segala kesalahan,kalu ada hutang kira halal je lah.....Kalu ada hutang dgn ak cepat2 langsaikan ......tu jelah setakat ni...kalu ada terkasar bahasa ke tutur kata ke harap dimaafkan .....Sekali lagi saya mengucapkan SELAMAT HARI RAYA PADA SEMUA........(kalu ada duit lebih hulur2 kan lah meringankan beban ak ni

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget