Followers

Jul 20, 2009

Hmmmmmmmm... UDM AND RADIOGRAFI... Pelik tp benar...

Bagi yg belum tahu ak skrang ada kat UDM or universiti darul iman kat ganu dan belajar dalam bidang radiografi ...Yap ini memang benar..kalu tak caya tak apa ...tp org yang kenal mesti pelik apasal dari gmi ke udm dan enginneering ke medicine ....Menda ini berlaku atas beberapa sebab yg memang berpunca dr ak ..yap ak keluar dr gmi selepas seminggu orentasi (bkn ragging senior x balik agi) dan masuk udm pasal byk menda yg ak sendiri malas nak citer tp bila dah masuk udm ak ambik jurusan radiografi atas alasan yg pelik jugak kira x molek bagi korang tahu..Ak leni belajar lah radiografi kat kampus kota ..Hostel ak kat rumah je...tp payah bayar mahal macam gmi 120 sebulan mungkin lepas berapa bulan ak dapat ah beli ps3 or xbox360 kalu ak jimat...hahahaha.Tp mendi yg yg terjadi ni ak teringat dgn satu ayat “everthing happen for a reasons” dan juga the god want to show your way of life by make you dount everthing until your your dont have any choice because that is the best choice of your life” ... So sekrang ak akan belajar ah radiografi dgn harapan dpt berkerja di industri gak seperti di industri nuclear and sebagainya...nasib baik ak punya kimia okay gak x ah rosak macam bio hahahahahah.......so ni je lah ak boleh kongsi setakat ni ......

2 comments:

  1. nani....................................................................... nandayooo????????????,,,,,,,,,,,,, amer ke UDM ke amer??? wawawaw... knp2??
    x seke rase,,,
    hemmm,, anyway tahniah ya!!!
    hemmmmmmmmmmm... UDM eh? ehhe.. ramai gak kwn2 sye ctu..hehehehe..lpas ni ley aa amer jd pljr cmerlang ngn soleh sane... ngee.. lepas ni ley aa sye g ngorak amer kat mejid kusza.. hehehehe.. anyway,, everythings happen for reasons! yah1 gambatee amer!! terkejut sye ni, thu amer kat UDM.. hem... anyway gambatee amer!! lety aa sye g okmo UDM hehehehehehehehehe... k smg berjaye ye?! gambatee!!=) gogogogogogogogogogogogogogogog!!!!!! smkkgb bley!

    ReplyDelete
  2. well.. bukan sume org dpt 2nd chance. ak rase tu pilihan t'baik. u don hav to think about money at all. home sweet home. mmg snang ati nk studi. i'm hepi 4 u..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget