Followers

Apr 11, 2011

Friend @ not friend…..

Ak pun xtahu lah menda terjadi mcm mana….

Bak kata org ganu/qlate….”nok kato dok reti”

Tp apa yg ak tahu (pemerhatian sebenarnya) adalah adalah seorg insan ni.

Maybe dah betul2x puas ati dgn ak kot …(hahaha)..so dgn itu dia remove ak dr fb dia…

(kenape x block aje)…ayt disebelah hanyalah gurauan…

Ak ni nak kata kisah x lah sgt…tp biarlah…

ak pun mlaz nak talk or apa2 psl ni… buat masa skrang..

Skrg ak dah dekat test,exam,mcm lagi..bab yg kena maen heart to heart ni ak tolak tepi dl…

Maybe ak ada bt salah kot…

nak kata pasal ak x nak ambik dia ari tu dah bt mcm ni…

boleh kira lawak gak lah…kalu menda ni jd sebabnya…

maybe menda ni dah cumulative atas byk2 benda….

Tp ak pun x tahu…kalu dia baca sorry lah…tp bagai org kata perkawanan x leh paksa…

nak kawan ak terima xnak kawan xkan ak nak suruh kawan gak kot…

And kepada few people yg terasa ak pilih kasih tu…ak x ada niat pun…

ak Cuma bwk org jln kalu org tu pun ajak ak jln and ak ada free time…

And ak ajak pun org yg minat jln …ni kalu ak ajak mulalah ckp takpalah…

susahkan ko..then bila gurau skit..xleh …(Xpaham ak)

Ps: sorry kalu ada teras or x puas ati…hehehehe…and blog ni memang ak jadikan tempat ak lepaskan perasan takpa ak fikir pasal org laen….(tahap qias adalah minimum only)

Ank kalu ini yg ko mahu ak Cuma boleh ckp THANK FOR THE MEMORIES….

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget