Followers

Mar 26, 2011

Lukisan Kamen Rider….


Mesti yg baca and tajuk ni ingat ak akn ckp pasal kamen rider.......

hahahahaha...sebenar nya anda salah .....hahahahahaha...

menda ni sebenar pasal lukisan yg ak lukis dgn penuh "tekun"....

Ak ni bkn lah orang minat melukis or pandai melukis….

Lukisan ni masa sekolah dl menda yg ak paling x minat….

Mcm nak minat ,lukis pemandangan pantai (tema skema kat sekolah) pun xlepas….

So korang bayangkan lah bila lecturer kitaorang suruh lukis gambar anotomy setiap 5 gambar bab yg kitaorang belajar.....

Dah lah nak berdasarkan radiograph.......

Kalu korang wonder knape tajuk dia ak tulis mcm tu tgk gambar kat bwh ni....


Sebelum utk pengetahuan korang tu gambar urinary bladder .....

(kalu x tahu gambar real mcm mana cr je kat mr yahoo org mr google)….

Maaf ye encik arif……ni lah yg terjadi bila org “seni” melukis……

And ak masih ada dlm 20 view lagi nak lukis...tak sabar nak lukis kot jd mcm ultromen pulak.....hahahahahaha

(P/s: ak pun sebenar br lepas tgk movie kamen rider….and gambar kat atas utk peminat kamen rider semua…dr movie Kamen Rider Decade All Rider Vs Daishocker)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget