Followers

Mar 22, 2011

Cerita hati….

Tajuk pun dah jiwang kan….

ak x tahu mcm nak luahkan perasan ak ni and kat sapa ak nak luahankan….

yg ak tahu ati ak dah tertarik pada 2 org perempuan yg bg ak perangai x sama langsung…..

ak tahu ak suka/minat kat diorang tp x berani nak ckp sebab 2 tu org kwn ak …

yg seorang masa kat u and seorang laki kat sekolah….

yg buat ak jd x berani ak takut diorang ckp tidak mahupun ya…..(sekali lg pelikkan ak ni)….

2 org ni pernah org katakan pernah couple lah tp bkn yg jenis rapat x leh berpisah…..

ak nak selalu je msj diorang tp masa ak rasa kalu ak selalu msj nanti diorang kata apa….

yelah kalu korang knal ak mesti korang tahu ak mcm mana kan…..

x smart,hensem pun x,pandai bergaya yg ni memang confirm x,bercakap pun x pandai….

Cuma ak pandai menjadi pendengar je sama ada masalah, tidak puas ati dgn seseorang….

so paham2 lah knape ak xckp kan…dah lah 2 org tu lawa,comey ,baek boleh kira ramai laki yg minat lah….

so cara ak ambik ialah pendam je perasan ak….

nak ckp pun ak rasa x mungkin dapat….hahahahaha…..

lagipun dr cara diorang mcm layan ak sebagai kawan je x lebih dr tu…

ak nak je selalu msj diorang tp pelik pulak bila ak fikir ….

yelah ak kan kawan je,lelaki pulak tu xkan nak msj tiap2 ari…ak bknnya pakwe diorang ke apa kan…

nak tak nak ak pendam je lah….

ak tulis ni sebab ak nak luahkan menda ni kat seseorang ….

yg tahu pasal menda ni 1 je kwn ak …..dia yg tahu mostly semua masalah ak….

~true love is does not mean you have to have it, it mean you happy when they happy~

(menda ni biar beakhir kat sini je..jgn tny sapa and bt anggapan sendiri, kwn ak sorg tu je tahu)

6 comments:

  1. ;-)...ak ase mybe ak tau...

    ReplyDelete
  2. apa ni buat anggapan ni..x baek...menda ni biar kat sini je lah....x baek bocor rahsia org....

    ReplyDelete
  3. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha...nampaknya kwn ak seorang faham gak....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget