Followers

May 4, 2010

Side project.???? Holiday???

akhirnya cuti menjelang tiba.........hahahahahahaha....
ak dah abis exam......result nya kita tunggu dan lihat je lah....
ak dah buat setakat yg termampu...........
apa2 pun ak cuti 2bln....lama siok....jd utk ak jd xbosan ak decided nak buat side project....
nak buat music video......waulaupun ak je yg tgk tp ak rasa heppy bila buat dan tgk end result dia....
Yg first ak nak buat ialah music video citer Tokyo Dogs......
ak x ada menda sgt nak tulis sebenarnya....tp dari biarkan blog ni terbiar baik ak post je something....Something is better than nothing rite...heheheheheheheh...salammmmmm...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget