Followers

Oct 26, 2009

exam menjelma lagi......

Baru je 2 minggu selepas buat praktikal dah nak exam.......skrang ni tgh dlm study week.......iaitu seminggu cuti sebelum final exam, supaya budak2 ni dpt lah study untuk exam.......
nak cover balik semua menda...... tp study week ni menda maksud dia sebenar.... seminggu untuk study atau seminggu untuk rilex daripada study.....sebab kalau dah nama pun pun cuti mesti perasan nak study dlm hati pun kurang gak.....Apatah lagi diriku yg malas ni......byk lagi benda nak kena study...bila baca buku terus mata tertutup dgn sendirinya.........
apa2 pun doa dan wish me good luck for my exam.....moga ak dpt gak score 3.5 dan above (target tinggi ).......dan bagi semua yg ada exam gak tu good luck dan buat yg terbaik.....aja-aja fighting...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget