Followers

Feb 24, 2012

.....feeling....hehehehe



Apakah aku sudah jatuh cinta
Oh pada dirinya
Atau ku hanya
Bermain dengan perasaan yang
Tak bisakan
Menjadi kenyataan
Pada akhirnya
Namun ku tetap
Kan setia menyimpan cinta

http://www.redbubble.com/people/kiwigal/works/3024195-the-greatest-healing-therapy-is-friendship-and-love

15 comments:

  1. baru ke lama dah menyimpan perasaan tuuuu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru je kot.,..x sampai 1/2 thn lg...hehehe

      Delete
    2. mesti lah baru kan... dalam berapa bulan bro??
      selamat berjaya! cantik tak dia??

      Delete
    3. 3-4 mcm tu lah...cantik tu subjektif..tp berkenan di ati..hehehehe

      Delete
  2. fuuyoooh.... orang baru... nak masuk line boleh??? hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ko start kenal dia ni amer??

      Delete
    2. knal dah lama..cuma dl dye dah ada org....

      Delete
  3. ekau nie... dak u ekau kew??? wahahaw...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bahagia aku tengok ko nie... ce cite sikit... dak tu sebaya ke dengan ko? budak sekelas keeee???
      heeee....

      Delete
  4. ape kate ko buat post baru pulak amer... memang nampak semakin hot jer tajuk ni... haha... post la sum thing pasal wanita bertuah tu... hehe... ramai yang follow ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul 2 awak... bt la post baru pasal org yang awak suke 2... bila awak kenal dye, macam mana boleh berkenan ke dye, macam mana rupa dye, course ap dye ambik... semuanya lah awak... plaease... dari hari 2 lagi saya follow awak tau... sememangnya hot post baru awak ni...
      ^-^ kcaa!

      Delete
  5. sorry skrg xdpt nak update lagi apa2 bz dgn final exam,presentation , viva...bla2...byk sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe le gitu... kite kan selalu follow dye... nanti bile dah habis smua2 tu jangan lupe tau... janji ye... haha...

      Delete
    2. tak saba da nih... ak pon dah lama follow entry ni... cepat2 lah meminang dak 2...hehehe...

      Delete

There was an error in this gadget