Followers

Sep 3, 2011

pelik+marah ......

Ak saje  tgk pertal student mlm ni...

entah knape malam ni ak rasa nak tgk yuran ak...

ak terkejut kot bila yuran ak ada baki lg Rm480 ....
sebab dye ak kena byr yuran kolej kediaman walaupun ni masuk tahun ke 3 ak duk kat luar...
ak x pernah duk kat dlm kolej kediaman and x pernah mohon pun...org yg mohon nak masuk x nak bg pulak...
yg x mohon dye suruh bayar pulak....xpaham ak...ni bt ak marah ni...kan x pasal2 ak bakar je kan semua ni...
dah lah exam ak x lama lg... ak x ada nama pun dlm kolej kediaman tu...

selama ni wokay je...x ada apa2 pun...and sebelum ni dye bt wokay je tak ada debit pun...
giler nak marah...nak menyumpah pun ada...nak hidup snang skit x leh...ni mesti ak kena settle balik dgn U ni..
ak x kira minggu dpn pelajar baru masuk pun...ak nak settle gak menda ak....mlaz nak pikir panjang...
and ak x kan byr sebab ak x duk dlm tu pun...
APA NAK JADI ...JADILAH AK TETAP XNAK BAYAR....KALU KENA BAYAR AK BAKOR JE.....

1 comment:

There was an error in this gadget