Followers

Jun 30, 2011

Project again…..

Sekali lagi ak akn memulakan project baru and menyambung balik project yg telah lama terbengkalai 

(nasib baek ak bkn contractor…kalu x dah lama nama dah diblacklistkan.)...

Bagi yg nak tahu project apa yg ak maksud sila masuk ak punya youtube channel or fb and tgk video….

Bg yg mlaz nak tgk …ak bgtahu je ak buat video using picture and song included….

Dulu2 ak guna window movie maker…skrg ak tgh berexperiment dgn cyberlink powerdirector.

Best guna menda ni. Walaupun ia lagi susah and senang dlm pelbagai aspect dr movie maker

Tp yg paling bestnya ak boleh bt lagi byk menda2 yg pelik…hahahahaha…

Ni ialah project ak yg ak nak siapkan sebelum bln 3 or 4 next year…

Disiapkan mengikut turutan

1)video pasal graduation song featuring bdk2 radio batch 4 + lecturer + sesiapa yg terlibat dgn kitaorg

2) video khas pasal kitaorg supaya nanti senang kalu kitaorg nak ingat balik..memories masa kat sini

3 video khas utk abg ak and kakak ipar ku…
(
ps: tlg lah tgk2 video kat utube and fb tu ye….and plezz bg feedback …negative positive all accepted…kecuali yg mengeluarkan kata yg xsepatut.nya…..I sorry (amir raja lawak punya trademark)….hahahahaha 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget