Followers

May 1, 2011

Semua dlm satu (milo fuzz punya kepadatan)

Lama dah x update biasalah exam punya pasal….

Bab kata org bila exam akn study je….

And sya  sebagai student amat menyokong statement ini….hahahahaha…

And lepas exam …kitaorg enjoy 3 ari berturut2…hehehehe….

Sebab x dpt ikut pergi perak tgk abg ak kawen punya pasal so ak meng enjoykan diri ini…

At least x lah sedih sgt…Pi makan 2 kali kat Hazlan bistro ….2 kali….semua dgn cik fairuz….

Tq cik fairuz sebab belanja kitaorang…nanti bila2 senang kita gi makan lagi....

And cik fairuz nanti kita keluar lagi jln2…kita ajak ramai skit….hehehehe

And arigatoo aka tq  kepada puan syu gak yg sanggup bagi kitaorang makan pada ari jumaat

Kalu buat selalu pun takpa…Kitaorg xkisah..….

And pada 2 mei ni kitaorg semua bdk radio tahun 2 akn memasuki sem khas….GOOD LUCK GUYS…

And ak pada sem khas ak pergi besut…yap besut my hometown….

Hospt besut moga ak dpt learn something there

And kepada  Senior2 radio…SELAMAT GRADE …..hehehehe…jgn lupa junior ni…

Harap dpt jd junior korang lg…kalu sambung and dpt U sama lagi…

And kepada semua yg dah pening  baca x tahu apa yg ak nak ckp sebenar….

Ak nak ckp blog ni akn stop utk 6 week utk memberi laluan pada ak nak praktikal…

Tp kalu ati ni rajin nak tulis blog sambil bt assignment akn ada post baru....

And ak akn Bg tajuk besar kpd semua ayat di atas:

SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA ABG AK (Abe) AND KAK IPAR KU (KAK Bahiyah)

SELAMAT BERPRAKTIKAL  KEPADA SEMUA BUDAK RADIO TAHUN 2 UNISZA

SELAMAT GRADE SENIOR RADIO AND MLT UNISZA

AND TQ KEPADA CIK FAIRUZ AND PUAN SYU

AND SEMOGA SEMUA SELAMAT SELALU 

WISH ME LUCK IN PRAKTIKAL……

(ps: ni lah terjadi bila nak masuk semua dlm satu post...padat maksimun....hahahaha..)

2 comments:

  1. most welcome amir..hehe..len kali kite g men boling lagik..saye nk kalahkan minah bunge~~ lalala

    ReplyDelete
  2. biasa diatur cik fairuz...kejo sonang (n9 punya slang).....hahahah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget