Followers

Jun 21, 2010

traffic light sebagai hiasan...

Dalam perjalanan ak nak gi ambik kak ak kat hosp...
ak jln lah ikut manir....saje nak test jln lain pulak...
tp kat traffic light juntion traffic light pulak x jadi ....
dah lah org x nak bagi jln ...so kena lah ak tunggu ......
lama pulak tu...aduh!!!!!
second traffic light pun sama ....out of order ...
tp sebab ak flow lori dpn and belakang ak....
diorang terus aja....sebab tahu x ada org berani nak langgar ....
ak pun join terus je lah....
Tp ak pelik traffic light byk tp out of order buat apa....
sama ah mcm x ada traffic light....baik x yah letak traffic light ....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget