Followers

Apr 16, 2010

Annual dinner done



Ari sabtu lepas akhir berlaku gak annual dinner .....
Ak pakai baju kemeja hitam dgn tie blue black ...
seluar slack hitam and kot je mlm tu...x menepati tema sgt lah...
kat sebelah ak tu senior ak......
tak okay lah gak pakaian tak ada out of tema sgt.


Kat dalam dewan ak kena duduk satu meja dgn 8 org perempun 1 je lelaki....
dah ah semua perempuan tu dari kos lain....senyap je ak kat situ...
cara duduk sama mcm gambar kat atas....
nak kata ak tak happy x lah jugak ....tapi cuma malu..hahahahaha
Sebelum kita org dibenarkan makan kena lah dgr ucapan dr dekan,vc,mc...
bla..bla....bla....pastu kena pulak tunggu utk anugerah dekan...dah lah yg dpt tu ramai ...
terpaksa lah ak tunggu lama kat situ....

Pastu ayat yg ak tunggu akhir sampai jua"para hadirin dijemput utk makan"
tapi sebab ak kena buat persembahan x boleh nak makan...
ni persembahan ak and the gang khas utk senior kita org...
biarpun x mantap sgt tp yg penting jadi and kitorang happy buat...
hahahaha ....ak katbelakang baju hitan putih....kitorang nyayi lagu seasons in sun,mungkin nanti dan standing in the eyes of the world....best siok bila ada atas stage tu semua nervous pun hilang......

Lepas habis persembahan ....kita org serbu .....makanan yg tinggal......apa2 mlm tu gempak gak ah walaupun byk complaint sebelum annual dinner ....yang penting mlm tu memang happening ...WALAUPUN HAPPY TP AK TAHU EXAM DAH DKT...STUDY X HABIS AGI....HAHAHAHA

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget